Μέτρα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Αν. Μάνης

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 17:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέτρα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Αν. Μάνης

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ανακοινώνει ότι στις λαϊκές αγορές του δήμου, στο διάστημα από 23/3 έως και 30/4/2020, θα ισχύουν τα εξής:

- ο τομέας πώλησης διατροφικών προϊόντων καθώς επίσης και προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής θα λειτουργεί με τα κάτωθι μέτρα: α) Ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πολιτών ορίζονται τα 5 μέτρα, με τον ενδιάμεσο χώρο, κενό από αντικείμενα, β) όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης, γ) Κάθε πωλητής, οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου του, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα, δ) Οι καταναλωτές, παρακαλούνται να μην συνωστίζονται στους πάγκους και τους διαδρόμους αλλά να διατηρούν αποστάσεις μεταξύ τους.
- το λιανικό εμπόριο άλλων ειδών σε υπαίθριους πάγκους και αγορές, πλην χαρτικών, ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας (ΚΑΔ 4789) δεν θα λειτουργεί.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος