Στο ΔΣ του Ιδρύματος Μπότσαρη ο Χρ. Τσίχλης

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο ΔΣ του Ιδρύματος Μπότσαρη ο Χρ. Τσίχλης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μπότσαρη εξελέγη ο δικηγόρος και πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων κ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Τσίχλης αναφέρει τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του ιστορικού Ιδρύματος Μπότσαρη για την εκλογή μου, στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος. Ενός Ιδρύματος με ιστορία, ακίνητα στην Αθήνα και τον πύργο Μπότσαρη στην Ναύπακτο. Το ίδρυμα συστάθηκε από τον γιό του Μάρκου Μπότσαρη,  προς τιμήν του  πατέρα του, Στρατηγού Μάρκου Μπότσαρη, οπλαρχηγού της ελληνικής επανάστασης του 1821. Ο Μάρκος Μπότσαρης έμεινε στην ιστορία για την ανδρεία του και την σημαντική συμβολή του, στον αγώνα για την ανεξαρτησία των Ελλήνων. Η συμμετοχή μας, στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αποκτά ιδιαίτερη σημασία ενόψει των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα