Ο κορονοϊός έβαλε σε «καραντίνα» τις Απόκριες και στον Δ. Μονεμβασίας

Ματαιώνονται όλες οι εκδηλώσεις

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο κορονοϊός έβαλε σε «καραντίνα» τις Απόκριες και στον Δ. Μονεμβασίας

Τέλος και επίσημα οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις των δήμων στη Λακωνίαμ μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για ματαίωση όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη χώρα ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Μετά τους Δήμους Σπάρτης, Αν. Μάνης κι Ευρώτα, ήταν η σειρά του Δήμου Μονεμβασίας να γνωστοποιήσει ότι ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί το τριήμερο της Καθ. Δευτέρας σε περιοχές όπως οι Μολάοι, Μονεμβασιά, Ρειχέα, Νεάπολη, Ασωπός, Πούντα Βοιών και Πλύτρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ. Μονεμβασίας έχει ως εξής: «Για προληπτικούς λόγους ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το τριήμερο από 29 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Αριθμ. 13776/27-2-2020) των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 648/Β/27-2-2020 για την ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων Καθαράς Δευτέρας σε όλη τη χώρα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα