Εξοπλισμός πυροπροστασίας σε όλα τα σχολεία του Δ. Ευρώτα

Με απόφαση του ΥΠΕΣ

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 07:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξοπλισμός πυροπροστασίας σε όλα τα σχολεία του Δ. Ευρώτα

Κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου κ. Δήμου Βέρδου, ο Δήμος Ευρώτα υπήρξε ο μοναδικός δήμος της Λακωνίας, ο οποίος κατέθεσε πλήρη φάκελο στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Υπουργείου Εσωτερικών για το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Ειδικότερα, παρέδωσε φάκελο σχετικά με την  εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου, ο οποίος εγκρίθηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και ως εκ τούτου εξασφαλίστηκε η απαιτούμενη χρηματοδότηση.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ευρώτα, ήτοι νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ευρώτα  εντάχθηκαν στο ανωτέρω πρόγραμμα και θα εφοδιαστούν με όλα τα σύγχρονα μέσα πυροπροστασίας.

«Ο δήμαρχος Ευρώτα εμπράκτως αποδεικνύει, ότι μεριμνά ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των μαθητικών κοινοτήτων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ευρώτα», σημειώνει σχετικά η Δημοτική Αρχή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών