Αντιπύραρχος ο διοικητής της ΠΥ Γυθείου Κ. Γραφάκος

Στον ίδιο βαθμό προάγονται τρείς αξιωματικοί της ΠΥ Σπάρτης

Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 17:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντιπύραρχος ο διοικητής της ΠΥ Γυθείου Κ. Γραφάκος

Με νεότερες αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Ανώτατου Συμβουλίου, του Ανώτερου Συμβουλίου και του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος προάγεται από Επιπυραγός σε Αντιπύραρχο ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Κωνσταντίνος Γραφάκος (φωτο). Ο έμπειρος και ικανός αξιωματικός, που έχει επιδείξει πλούσιο υπηρεσιακό και κοινωνικό έργο, αναμένεται να παραμείνει επικεφαλής στην Υπηρεσία του Γυθείου.

Επίσης, προάγονται σε Αντυπυράρχους οι παρακάτω Επιπυραγοί Γενικών Καθηκόντων που υπηρετούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης:
- Χρήστος Νικολέτος
- Νικόλαος Πρίμπας
- Παναγιώτης Σοφός

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι παραπάνω αξιωματικοί θα συνεχίσουν να υπηρετούν στην ΠΥ Σπάρτης ή θα μετατεθούν σε άλλη Υπηρεσία.


Διαβάστε εδώ ποιοι είναι οι νέοι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας και Πελοποννήσου


φωτο από: Photo Cherigo (Παναγιώτης Μπαχτής)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών