Τηλεμαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πως μπορείτε να ενισχύσετε τις δράσεις του Οργανισμού

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 15:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τηλεμαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η ΕΡΤ πραγματοποιεί την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, όλες οι εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεων της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ3 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του.  Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 και η ΕΡΤ3 θα ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του Οργανισμού.   Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 16.00 με μία ειδική πεντάωρη εκπομπή με παρουσιάστρια την Λένα Αρώνη.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Από νωρίς το πρωί, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 24χρόνια γράφουν την πορεία του Οργανισμού.

Στόχος του Ραδιοτηλεμαραθωνίου είναι και η συγκέντρωση πόρων για την άμεση λειτουργία από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της δράσης «Το Σπίτι του Μωρού».

Όλοι οι ακροατές μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια κάνοντας μία κλήση ή στέλνοντας sms στο 19810.

Στις συχνότητες της ΕΡΤ Τρίπολης, στους 101,5 FM, στους 1305 AM και διαδικτυακά μέσω της ert.gr , θα φιλοξενηθεί και θα μιλήσει για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» της δράσης «Το Σπίτι του Μωρού» ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Οι ακροατές και οι τηλεθεατές της ΕΡΤ μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά με τους εξής τρόπους :
–Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους
συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού.
Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).
–Στείλτε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
Εναλλακτικά: Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού ή μέσω paypal. Περισσότερα στο www.hamogelo.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος