Μίλησαν για τις διαταραχές στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 12:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μίλησαν για τις διαταραχές στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών γονέων και εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης,  εκδήλωση με θέμα «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και Διαταραχές συμπεριφοράς».

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν  οι παιδοψυχίατροι του Ψυχιατρικού Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κκ Δημήτριος Καρβούνης και Ιωάννης Καλόγερος.

Σε ανακοίνωσή του το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της παραπάνω πολύ σημαντικής δράσης –ιδιαίτερα τους ομιλητές και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης–  η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε γονείς και εκπαιδευτικούς να ενημερωθούν από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με τη Διαταραχή της Ελλειμματικής Προσοχής και της  Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) καθώς και τις Διαταραχές της συμπεριφοράς.

Ως σχολείο θα συνεχίσουμε σε κάθε ευκαιρία να πραγματοποιούμε αντίστοιχες εκδηλώσεις, προκειμένου να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση και στην ενημέρωση πάνω σε θέματα που προβληματίζουν τη σχολική κοινότητα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος