Δέκα επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στον Αναπτυξιακό νόμο

Τρείς στη Λακωνία

Τρίτη, 14 Ιανουάριος 2020 16:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέκα επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στον Αναπτυξιακό νόμο

Περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν συνολικά σε 10 επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα επενδυτικά σχέδια των οποίων αξιολογήθηκαν θετικά και θα υπαχθούν στο καθεστώς της Γενικής Επιχειρηματικότητας του αναπτυξιακού νόµου 4399/2016.

Η υποβολή των προτάσεων είχε γίνει στο πλαίσιο της 2ης Προκήρυξης (ΦΕΚ Β΄ 4445 15-12-2017) για υπαγωγή επενδυτικών σχεδίων στο εν λόγω πρόγραμμα.

Το συνολικό ποσό της επιχορήγησης και της επιδότησης της χρηµατοδοτικής μίσθωσης ανέρχεται σε 3.505.544, 03 ευρώ και το συνολικό ποσό της φορολογικής απαλλαγής ανέρχεται σε 1.303.055,33 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις που υπάγονται στο παραπάνω πρόγραμμα είναι:
α) Πέντε από την Κορινθία,
β) Τρείς από τη Λακωνία: 1) Α. Λαβράνος για νέα μονάδα καλλιέργειας ελιάς, 2) Οινούντας ΑΕΒΕ για εκσυγχρονισμό μονάδας επεξεργασίας τυποποιημένης ελιάς και 3) Σκαφιδάς Κωνσταντίνος για επέκταση μονάδας παραγωγής γάλακτος
γ) Μία από την Αργολίδα
δ) Μία από την Αρκαδία: Eurocatering A.E. για νέα μονάδα επεξεργασίας τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος