Ο σπουδαίος «στρατηγός» Μίμης Δομάζος στη Σπάρτη

Ο Δ. Σπάρτης τιμά τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή

Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 17:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο σπουδαίος «στρατηγός»  Μίμης Δομάζος στη Σπάρτη

Με αφορμή την κυκλοφορία του λευκώματος με τίτλο «Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις», ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος, έρχεται στη Σπάρτη. Ο Δήμος Σπάρτης τιμά τον -κατά πολλούς- κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της χώρας, ενώ ο ίδιος ο Μ. Δομάζος θα αναφερθεί τόσο στο λεύκωμα, όσο και σε πολλά άγνωστα γεγονότα της εποχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί και ταινία – αφιέρωμα στη ζωή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ενώ ο Μίμης Δομάζος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με παλαιούς αθλητές και παράγοντες, αλλά και φιλάθλους του ποδοσφαίρου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος