Τα σχολικά γεύματα στο επίκεντρο της συνάντησης Νίκα-Κεραμέως

Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα σχολικά γεύματα στο επίκεντρο της συνάντησης Νίκα-Κεραμέως

Την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως συνάντησε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος των σχολικών γευμάτων. Η δυσλειτουργία προέκυψε όταν, από λάθος των υπηρεσιών, αποκλείστηκαν από τη φετινή χρηματοδότηση σχολεία που ήδη είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα, με συνέπεια μεγάλος αριθμός μαθητών να στερείται τη δυνατότητα γεύματος στο σχολείο τους. Η υπουργός ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα απαντήσει.

Ακόμα, ο Π. Νίκας συζήτησε με την υπουργό Παιδείας την μετακίνηση μεγάλου όγκου εγγράφων (τα Αρχεία Καπνού), που ανήκουν στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, με σκοπό ο χώρος που τώρα τα φιλοξενεί -στο Ναύπλιο- να ανακατασκευαστεί και να στεγάσει υποδομές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η Ν. Κεραμέως, από την πλευρά της, απάντησε στον περιφερειάρχη ότι θα ξεκινήσει σύντομα η σχετική διαδικασία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος