Πιστοί και αφοσιωμένοι «Φίλοι» του Νοσοκομείου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Προσφορά τριών συσκευών holter στην καρδιολογική κλινική

Σάββατο, 09 Νοέμβριος 2019 09:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πιστοί και αφοσιωμένοι «Φίλοι» του Νοσοκομείου Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σε μία ακόμα σημαντική δωρεά προς το Νοσοκομείο Σπάρτης προχώρησε ο Σύλλογος «Φίλοι Νοσοκομείου Σπάρτης Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου». Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, μέλη του συλλόγου παρέδωσαν στην καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου, τρείς συσκευές holter, συνοδευμένα από το ειδικό λογισμικό κι έναν ηλεκτρονικό  υπολογιστή.

Πλέον, χάρη σε προηγούμενες προσφορές του συλλόγου, η καρδιολογική κλινική έχει εξοπλιστεί  πλήρως με ένα σύστημα δοκιμασίας κοπώσεως, ηλεκτρολογικό καρδιογράφο, ηλεκτρικό πιεσόμετρο, έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο και τελευταία τα holters με τον λογισμικό τους και τον υπολογιστή τους.

Η δωρεά των holters και του λογισμικού τους, αξίας 8.000 ευρώ, αποτελεί δωρεά της κ. Σοφίας Κωνσταντάκου-Παπαδάκου, στη μνήμη του συζύγου της Νικολάου. Η κ. Σοφία είναι μόνιμη κάτοικος Τορόντο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Καναδά. Συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο του εκλιπόντος συζύγου της, Νικολάου, ο οποίος ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1980 την προσφορά σε συλλόγους και οργανώσεις στην ομογένεια και τη Σπάρτη.

Όπως αναφέρει στον «Λακωνικό Τύπο», το μέλος του Συλλόγου «Φίλοι Νοσοκομείου Σπάρτης Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου», κ. Παναγιώτης Παπαδάκος, «η επάνδρωση της καρδιολογικής πτέρυγας καθυστέρησε, διότι παρουσιάστηκαν και άλλες άμεσες ανάγκες όπως η αγορά λιθοτρίφτη  για την ουρολογική κλινική, αμαξίδια μεταφοράς των ασθενών, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης του ΤΟΜΥ και του κοινοτικού ιατρείου Ξηροκαμπίου».

Κατά την παράδοση της δωρεάς στο Νοσοκομείο, παρόντες ήταν ο διοικητής κ. Σωτήρης  Μπότσιος και η καρδιολόγος κ. Μεταξία Δρίβα, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τους «Φίλους του Νοσοκομείου Σπάρτης» για τη νέα προσφορά τους. Επίσης, παρευρέθηκαν και ο εκπρόσωπος της G. E. HEALTH κ. Πετρογιάννης και μέλη του συμβουλίου του συλλόγου.

«Πιστεύω ότι ο σύλλογος μας δια το χρονικό διάστημα της ύπαρξης του έχει κάνει πάρα πολλά για το Νοσοκομείο και έχει υπερβεί τις προσδοκίες μας. Όλα αυτά οφείλονται στα 250 μέλη του συλλόγου μας, εις τους φίλους Λάκωνες και ομογενείς μας», αναφέρει ο κ. Παπαδάκος, ο οποίος απευθύνει το παρακάτω κάλεσμα: «Παρακαλούμε όλους να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν μικρή η μεγάλη βοήθεια, διότι το Νοσοκομείο μας έχει ακόμη μεγάλες ελλείψεις».

Ο Σύλλογος «Φίλοι Νοσοκομείου Σπάρτης Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου» απευθύνει ευχαριστίες «σε όλους τους δωρητές για τη διαχρονική προσφορά τους προς το κοινωνικό σύνολο. Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα