Η βελτίωση της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου σε σύσκεψη στην Περιφέρεια

«Τρέχουν» οι διαδικασίες

Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 17:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η βελτίωση της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου σε σύσκεψη στην Περιφέρεια

Το έργο της βελτίωσης του δρόμου Σπάρτης – Γυθείου εξετάστηκε σε σύσκεψη που είχε την Πέμπτη (17/1) στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους μελετητές του έργου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης καταγράφηκε ότι η μελέτη του εν λόγω έργου -ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 60.000.000 ευρώ- βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της και εκτιμάται ότι θα απαιτηθούν περίπου τρείς μήνες για να ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο παραπάνω έργο είχε αναφερθεί πρόσφατα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θ. Βερούτης, ο οποίος είχε παραθέσει λεπτομερή στοιχεία.

Οι αναγκαίες παρεμβάσεις στην Εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου, που αποτελεί έναν κομβικό οδικό άξονα ο οποίος διατρέχει μεγάλο τμήμα της Λακωνίας, αποτελεί διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, καθώς ζητούμενο είναι η ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα