Τρίωρη διακοπή ρεύματος στη νοτιοανατολική Σπάρτη

Την Παρασκευή

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 13:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρίωρη διακοπή ρεύματος στη νοτιοανατολική Σπάρτη

Από τη ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται ότι, λόγω επειγόντων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, από τις 09:00 ως τις 12:00, στην ανατολική και νότια Σπάρτη και συγκεκριμένα στις περιοχές: Διοικητηρίου, ΚΤΕΛ, Πανεπιστημίου, Βιολογικού.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα. Γι αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. Ζητείται η κατανόηση του κοινού για την παραπάνω διακοπή.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα