ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: «Τα αντεργατικά μέτρα της τροπολογίας Βρούτση»

Τετάρτη, 14 Αύγουστος 2019 08:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: «Τα αντεργατικά μέτρα της τροπολογίας Βρούτση»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ με απαράδεκτες διαδικασίες στην βουλή, μέσα στο καλοκαίρι, έσπευσε στην άμεση ικανοποίηση των απαιτήσεων του ΣΕΒ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας και προσθέτει:

«Κατάργησε την υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν τις απολύσεις, κατάργησε την προστασία των εργαζομένων στις εργολαβίες, κατάργησε τις θετικές προθεσμίες, για όσους διεκδικούν τα δικαιώματά τους μέσω ΣΕΠΕ. Δηλαδή, ακύρωσε βασικές φιλεργατικές ρυθμίσεις της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, αποδεικνύεται ότι ο οδοστρωτήρας των εμποδίων της επιχειρηματικότητας, που ο κ. Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί προεκλογικά, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η συντριβή δικαιωμάτων και μέτρων προστασίας των εργαζομένων».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος