Παρουσιάζει πρόγραμμα και υποψήφιους το ΜέΡΑ25 στη Σπάρτη

Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 13:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζει πρόγραμμα και υποψήφιους το ΜέΡΑ25 στη Σπάρτη

Το πολιτικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 θα παρουσιάσουν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη σε ειδική εκδήλωση που θα πα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη. Το ΜέΡΑ25 Λακωνίας απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους δημοκρατικούς και σκεπτόμενους πολίτες.

Στη συνέχεια, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Λακωνίας (Κωνσταντίνος Μπούτσαλης, Παρασκευάς Κύτταρης, Ζαφειρία Κακαλέτρη), ενώ θα ακολουθήσει δημόσιος διάλογος με όλες τις ερωτήσεις του κοινού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 8:30΄ μμ στον χώρο του «Οινοκράτη» στη Σπάρτη (Κλεομβρότου και Γκορτσολόγου γωνία).

Στο κάλεσμά του το ΜέΡΑ25 Λακωνίας αναφέρει τα εξής: «Σας περιμένουμε! Για να αρχίσει να αναγεννάται ξανά, από τις στάχτες της, η Δημοκρατία, στη χώρα που την γέννησε. #ΜέΡΑ25 στη Βουλή»

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα του κόμματος στο Facebook.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα