«Έφυγε» η παιδαγωγός του Δ. Σπάρτης Φωτ. Ζαχαράκη

Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 18:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» η παιδαγωγός του Δ. Σπάρτης Φωτ. Ζαχαράκη

Λύπη  προκάλεσε ο αδόκητος χαμός της νηπιοβρεφοκόμου Φωτεινής Ζαχαράκη, η οποία έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν προϊσταμένη του αυτοτελούς Τμήματος Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης, υπηρετώντας για αρκετά χρόνια στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σπάρτης (Θερμοπυλών και Αρχιδάμου) με αφοσίωση και αγάπη για τα παιδιά.

Ο «Λακωνικός Τύπος» συλλυπείται τους οικείους της.

Ψήφισμα ΝΠ Πρόνοιας Δ. Σπάρτης
Στο άγγελμα θανάτου της Φωτεινής Ζαχαράκη, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δ. Σπάρτης, δια του προέδρου του κ. Σταύρου Αργυρόπουλου, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: «Στη Σπάρτη σήμερα την 25η του μηνός  Ιουνίου του έτους 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30 μμ συνήλθε, το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης  σε Έκτακτη  Συνεδρίαση με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της  κα. Φωτεινής  Ζαχαράκη Προϊσταμένης του αυτοτελούς τμήματος Παιδικής φροντίδας και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης και  σε  ένδειξη  πένθους  και  ελαχίστου  φόρου  τιμής,  αποφάσισε  ομόφωνα  την  έκδοση  του  παρακάτω  ψηφίσματος :

ΨΗΦΙΣΜΑ
1. Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. στην οικογένεια και στους συγγενείς της εκλιπούσας.
2. Να παραστεί ο Πρόεδρος του Ν.Π. και το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου στην  εξόδια ακολουθία.
3. Να τηρηθεί  ενός  λεπτού  σιγή  τόσο  στην  παρούσα  έκτακτη  συνεδρίαση  του  Διοικητικού  Συμβουλίου,  όσο  και  στην  πρώτη  τακτική  συνεδρίαση  αυτού.
4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο του Δήμου Σπάρτης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα