«Κεραυνοί» Τατούλη: «Νίκας-Δέδες όπως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 10:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κεραυνοί» Τατούλη: «Νίκας-Δέδες όπως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

«Ξεσπάθωσε» ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης κατά των  Π. Νίκα και Γ. Δέδε, καθώς σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Οι διάφοροι εκπρόσωποι των κομμάτων, που έθεσαν υποψηφιότητα για περιφερειάρχες συνεχίζουν να περιφέρουν δεξιά και αριστερά, ακόμα και μετεκλογικά, την παντελή άγνοιά τους για τα θέματα της Πελοποννήσου, καθώς και την έλλειψη προγραμματικού λόγου και έχουν αναγάγει ως μοναδικό προσωπικό και πολιτικό τους διακύβευμα τον εξοβελισμό (!) της οικογένειας του Πέτρου Τατούλη, δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν.

Η επικείμενη ανοίκεια συνεργασία Νίκα – Δέδε, η οποία είναι προφανές ότι δεν ταυτίζεται σε καμία προγραμματική συμφωνία ή ιδεολογική θέση παρά μόνο στη μοιρασιά θέσεων εξουσίας, θυμίζει τη συνεργασία Σύριζα – Ανελ, όπου στη βάση δήθεν “πολιτικής κάθαρσης”  ευτέλισε το δημόσιο διάλογο και την πολιτική ζωή του τόπου».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα