Συντηρείται με 650.000 ευρώ το επαρχιακό δίκτυο της Μάνης

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρείται με 650.000 ευρώ το επαρχιακό δίκτυο της Μάνης

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον ανάδοχο, η σύμβαση του έργου «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου γεωγραφικής περιοχής Δήμου Ανατολικής Μάνης» προϋπολογισμού 650.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και η επίβλεψη από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις του επαρχιακού δικτύου στα διοικητικά όρια του Δήμου Ανατολικής Μάνης  που έχουν υποστεί φθορές  καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, ο περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα δήλωσαν ότι «η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Μάνης  κρίνεται  επιτακτική, διότι εξυπηρετεί πλήθος διάσπαρτων παραδοσιακών οικισμών που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται  κατά πολύ ο πληθυσμός τους και δέχονται πολλούς επισκέπτες λόγω της άγριας ομορφιάς του μανιάτικου τοπιού, των δαντελωτών παραλιών, των πολλών βυζαντινών μνημείων και των πυργόσπιτων με την ιδιαίτερη μανιάτικη αρχιτεκτονική.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ακολουθώντας τις δεσμεύσεις της απέναντι στους Πελοποννησίους και στους Λάκωνες συνεχίζει την προσπάθεια υλοποιώντας έργα ουσίας,  βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα