Π. Νίκας από Μάνη: «Αυτός ο τόπος έχει εξαιρετικές προοπτικές» (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Νίκας από Μάνη: «Αυτός ο τόπος έχει εξαιρετικές προοπτικές» (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα ευρείας νίκης έδωσε η Μάνη στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, κατά την περιοδεία του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Ο Παναγιώτης Νίκας και μέλη του συνδυασμού του, επισκέφθηκαν την Τετάρτη (15/5) το βράδυ, χωριά της Μάνης, όπως η Λαγκάδα, οι Θαλάμες, το Νομιτσί, η Στούπα, η Καρδαμύλη, η Πλάτσα, ο Άγιος Νικόλαος, το Σταυροπήγιο και ο Κάμπος.

Μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας τόνισε: «Αυτός ο τόπος έχει εξαιρετικές προοπτικές και πρέπει να είμαστε απαιτητικοί! Φέρνω το μήνυμα της συνεννόησης και της ενότητας! Είμαστε εδώ για να εργασθούμε σκληρά και να δώσουμε μάχη για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Πελοπόννησο, να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που χρειάζονται για να ζουν, να εργάζονται και να κάνουν οικογένεια στον τόπο τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα