Θερμή υποδοχή στον Π. Νίκα στη νότια Λακωνία

(ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 18:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θερμή υποδοχή στον Π. Νίκα στη νότια Λακωνία

Μεγάλη ήταν η απήχηση στην περιοδεία της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στη νότια Λακωνία. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε σε Σκάλα, Γλυκόβρυση, Έλος, Συκιά, Ασωπό, Παπαδιάνικα και Μολάους, όπου συνομίλησε με τους πολίτες και παρουσίασε το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Η κινητοποίηση των υποψηφίων σε όλο το νομό και η θερμή ανταπόκριση του κόσμου φαίνεται σε κάθε επίσκεψη της παράταξης.

«Είμαστε αισιόδοξοι, τόνισε ο Π. Νίκας, καθώς με πρόγραμμα & σωστή οργάνωση, μπορούμε να επανασχεδιάσουμε το μέλλον της Λακωνίας και της Πελοποννήσου! Η Λακωνία έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και εμείς είμαστε εδώ γιατί μπορούμε και ξέρουμε να δουλεύουμε σκληρά και να φέρνουμε αποτέλεσμα.

Η δύναμή μας είναι οι πολίτες και στόχος μας είναι να βάλουμε τέλος στην παρακμή της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Η Λακωνία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!»

Επίσκεψη στη Σπάρτη
Την Πέμπτη 16 Μαΐου  και ώρα 10:30΄ το πρωί, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθεί επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα