Κάλεσμα εγγραφής επιχειρήσεων στον «Οδηγό Ελλήνων Εξαγωγέων 2019-2020»

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Σάββατο, 20 Απρίλιος 2019 09:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα εγγραφής επιχειρήσεων στον «Οδηγό Ελλήνων Εξαγωγέων 2019-2020»

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των επιμελητηρίων για την υποβοήθηση και προώθηση του κλάδου των εξαγωγών θα εκδοθεί και φέτος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) ο σχετικός κατάλογος «Οδηγός Ελλήνων Εξαγωγέων 2019-2020», προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η δικτύωση και η προοπτική συνεργασιών.

Στον κατάλογο θα συμπεριληφθούν τα εξής στοιχεία των επιχειρήσεων: Αριθμός Γενικού Μητρώου Επιμελητηρίου, Αριθμός Ειδικού Μητρώου Εξαγωγέων, Επωνυμία, ΑΦΜ, Διακριτικός Τίτλος, στοιχεία επικοινωνίας (πλήρης διεύθυνση, τηλέφωνα, φαξ και e-mail) και αναλυτικά τα προϊόντα που η κάθε επιχείρηση έχει δηλώσει ότι εξάγει.

Οι επιχειρήσεις, μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο θα πρέπει να αποστείλουν δήλωση ότι συμφωνούν με την χορήγηση των στοιχείων τους στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στο φαξ 2733022279, ή να αποστείλουν ή καταθέσουν τη συνημμένη αίτηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου στο Γύθειο, Ξανθάκη 3, έως την Παρασκευή 10/05.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη δήλωση στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (www.lakoniacci.gr).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα