Επισημοποίησαν τη συνεργασία τους Π. Δούκας-Αν. Κανελλοπούλου!

Κυριακή, 14 Απρίλιος 2019 20:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επισημοποίησαν τη συνεργασία τους Π. Δούκας-Αν. Κανελλοπούλου!

Ολοένα και αυξάνει τη δυναμική του ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου ο συνδυασμός «Σπάρτη Δήμος Που Μας Αξίζει» με υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης τον κ. Πέτρο Δούκα. Το απόγευμα της Κυριακής 14/4 ανακοινώθηκε και επίσημα η σύμπραξη με την κίνηση της κ. Αναστασίας Κανελλοπούλου, ύστερα από συνάντηση και πολύωρη συζήτηση μεταξύ των στελεχών των δύο παρατάξεων. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία, για την οποία είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα, η οποία αλλάζει τις ισορροπίες των προεκλογικών συσχετισμών.

Αναλυτικά, η δήλωση της κ. Κανελλοπούλου έχει ως εξής:

"Μετά από μια μακράς διάρκειας μεταξύ μας διαβούλευση και μετά από μια συνάντηση γνωριμίας και μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Πέτρο Δούκα ,πήραμε την απόφαση να συνεργαστούμε μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Δήμος Σπάρτης έχει ανάγκη δυνατά σχήματα για να λάβει την απαραίτητη ώθηση και να βγει από τα αδιέξοδά του! Αυτό που μας κινητοποίησε από την αρχή ήταν η αγάπη για την Σπάρτη μας και για τα πανέμορφα χωριά μας και η επιθυμία να βοηθήσουμε να αλλάξει ο τόπος μας πορεία. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από μια δυνατή συνεργασία που επιβάλει υπερβάσεις!"

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα