Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρίνας (ΦΩΤΟ)

Παρουσία αρχών η κοπή βασιλόπιτας

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρίνας (ΦΩΤΟ)

 Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πετρίνας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πετρίνας έχει διακριθεί για το έργο του, ανοίγοντας νέους ορίζοντες με παγκόσμια αναγνώριση για το «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» που παράγει.

Έτσι αποδεικνύεται ότι όταν η συνεταιριστική ιδέα υλοποιείται με γνώμονα το κοινό συμφέρον και την βέλτιστη επιβίωσή της,  προκύπτουν ανάλογα εξαίρετα αποτελέσματα. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η αρχή κάθε χρόνου προσφέρεται όχι μόνο για να βάζουμε νέους στόχους, αλλά και για να κάνουμε απολογισμούς.

Επομένως, ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς του Αγροτικού Συνεταιρισμού έκλεισε με επιτυχίες, διακρίσεις και εξωστρεφείς δραστηριότητες.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, προηγήθηκε η ξενάγηση του Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ,΄ από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καπασούρη και τα μέλη του ΔΣ στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Τζανετέα, η αντιδήμαρχος Αν. Μάνης κ. Λυροφώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ  Καπασούρης, Συκουτρής,  Δρακουλάκου, Χριστοδουλάκος, η διοικητής του 3ου Τάγματος ΚΕΕΜ Γυθείου κ. Φραγκιάδου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου κ. Γραφάκος, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γυθείου κ. Αγγελάκου, παράγοντες της Πετρίνας και πλήθος κόσμου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα