Τζανετέα: «Πρώτη σε απορροφητικότητα ΕΣΠΑ η Λακωνία χάρη στους υπαλλήλους» (ΦΩΤΟ)

Κοπή πίτας στο Διοικητήριο

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τζανετέα: «Πρώτη σε απορροφητικότητα ΕΣΠΑ η Λακωνία χάρη στους υπαλλήλους» (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου, παρουσία του περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης ο ιερέας Ριβιώτισσας π. Κωνσταντίνος Βλάχος.

Η κ. Τζανετέα ευχήθηκε «καλή χρονιά στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τις οικογένειες τους με υγεία, πρόοδο και ευτυχία». Επίσης, εξήρε «την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων, που παρά την έλλειψη προσωπικού δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες» και τόνισε ότι «η Λακωνία είναι πρώτη σε απορροφητικότητα πόρων ΕΣΠΑ και αυτό το οφείλουμε στους υπαλλήλους της ΠΕ Λακωνίας».

Ο περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης επεσήμανε ότι «το 2019 θα είναι μια αποφασιστική χρονιά για όλους. Για μια ακόμα φορά θέλω να επαινέσω τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όλους εσάς, για την προσφορά εργασίας, για τις θυσίες που έχετε κάνει σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πολιτών» δήλωσε, τονίζοντας ιδιαίτερα «την προσήλωση των υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά το μεγάλο έλλειμμα ανθρώπινων πόρων που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Παρ’ όλα αυτά, τα καταφέρνουμε θαυμάσια, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 8,5 χρόνια περίπου τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιηθεί στη Λακωνία περιποιεί τιμή σε εμάς και βαθύτατη υποχρέωση να αναγνωρίζουμε τη δική σας προσφορά».

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια τα έργα που έχουμε εκτελέσει μόνο από τα προγράμματα ΕΣΠΑ υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ίδιο επίπεδο κυμαίνονται τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε, επίσης, την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για «την άμβλυνση των προβλημάτων της Λακωνίας που την καθιστούσαν παραμεθόριο περιοχή και τόνισε «αυτό επετεύχθη με τη σκληρή δουλειά όλων μας. Υπήρξε υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, διεκδικητικότητας και συνεργασίας με όλες τις Δημοτικές αρχές».

Ο περιφερειάρχης εξήρε, ακόμα, «το υψηλό φρόνημα των ελευθεροφρόνων Λακώνων, «οι οποίοι συστρατεύονται γύρω από τις δυνάμεις αυτές που δεν πειθαρχούν σε υποδείξεις, αλλά ουσιαστικά πιστεύουν και δυναμώνουν από το μέτωπο του αγώνα που απαιτείται προκειμένου να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα τα προβλήματα».

Ο κ. Τατούλης κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα