Στις αρχές του 2019 η έναρξη λειτουργίας του ΚΑΠΗ Δ. Ευρώτα

Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 16:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις αρχές του 2019 η έναρξη λειτουργίας του ΚΑΠΗ Δ. Ευρώτα

Με την εγκάρδια συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τη λειτουργία ΚΑΠΗ στον Δήμο Ευρώτα. Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας την Τετάρτη 12/12, είχε στόχο τη γνωριμία με όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ΚΑΠΗ και την ενημέρωση τους σχετικά με τις δραστηριότητες της δομής. Ωστόσο, επίσημα η λειτουργία του ΚΑΠΗ θα ξεκινήσει στις αρχές του νέου έτους, οπότε και θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τα στεγάζει.

«Η σύσταση των ΚΑΠΗ στον Δήμο Ευρώτα ήταν αίτημα χρόνων σε εκκρεμότητα και πλέον μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του  ΝΠΔΔ του Δήμου Ευρώτα “Νικηφόρος Βρεττάκος”, υπό την αιγίδα του οποίου θα λειτουργούν, βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δ. Ευρώτα.

Στη συνάντηση εκτός των συμμετεχόντων, παρευρέθησαν ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος, οι αντιδήμαρχοι Ευρώτα κ. Ελένη Δεντάκου και Αργυρώ Κρητικάκου, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Άννα Σάκκαρη, η πρόεδρος της ΔΚ Σκάλας κ. Ιωάννα Κούρλα, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, τόσο ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, όσο και η πρόεδρος του ΝΠΔΔ, αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα μέριμνας για την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Ευρώτα και τη φιλοδοξία να αποτελέσουν τα ΚΑΠΗ μία εστία φιλοξενίας κι ειλικρινούς φροντίδας για τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών