Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 18:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα

Με φόντο την ανάδρομη Αφροδίτη και την πρώτη Πανσέληνο του 2022, ο ανάδρομος Ερμής ξαναχτυπά. Μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, μπορείτε να περιμένετε ότι αυτή η ενοχλητική διέλευση θα οδηγήσει σε μια φρενίτιδα παρεξηγήσεων και αναταράξεων.

Επιπλέον, ο Ερμής θα περάσει το ήμισυ της ανάδρομης περιόδου του στον απρόβλεπτο Υδροχόο, το ζώδιο που είναι επιρρεπές σε σοκαριστική αξία και ριζικές αλλαγές – επομένως περιμένετε αυτές οι αλλαγές να αντικατοπτρίζονται στις προσωπικές σας φιλίες και στην κοινωνία ευρύτερα. Από εκεί, αυτή η διέλευση θα περάσει στον πρακτικό Αιγόκερω, ανοίγοντας χώρο για ατυχίες στο χώρο εργασίας.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κρατά υπό έλεγχο την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και την τεχνολογία. Είναι ο κυβερνήτης του επικοινωνιακού Διδύμου και της σχολαστικής Παρθένου. Τα προβλήματα στην επικοινωνία, είναι τα πιο κλασικά που φέρνει μαζί του ο ανάδρομος Ερμής. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής, σηματοδοτεί μια περίοδο που όλα μπορεί να πάνε στραβά στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Τα ζώδια που θα πληγούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή, ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν σκληρή αυτοαξιολόγηση καθώς και θα αντιμετωπίσουν αυξημένη πίεση στη δουλειά.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε αν ανήκετε στα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον πρώτο ανάδρομο Ερμή του 2022.

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής αυξάνει την ένταση στα οικονομικά σας και ειδικά στον εργασιακό χώρο. Η καριέρα και η εικόνα σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Θα κληθείτε να αποφασίσετε εάν η δημόσια εικόνα ή η καριέρα σας, συμφωνεί με τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Τα πράγματα κλονίζονται για τους Ταύρους. Λατρεύεις το status quo και αυτός ο ανάδρομος Ερμής κάνει ένα τρίγωνο στον Ουρανό, τον πλανήτη της αναστάτωσης. Τα πιο αναπάντεχα, είναι πιθανά. Αυτοί οι δύο πλανήτες φέρνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, οπότε κρατηθείτε γερά.

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος Ερμής χτυπά τον οίκο της προσωπικής σας ταυτότητας και της ασφάλειας. Οπότε ένας διεξοδικός αυτοστοχασμός είναι αναπόφευκτος. Εάν δεν αισθάνεστε ασφαλείς στο περιβάλλον σας ή αισθάνεστε εξαναγκασμένοι να αποδώσετε υπερβολικά, είναι καλύτερο να κάνετε ένα βήμα πίσω. Να εντοπίσετε αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα που σιγά-σιγά διογκώθηκαν και ήρθαν στην επιφάνεια. Ξεκαθαρίστε πραγματικά ποιος και τι είναι σημαντικό για εσάς. Οι αξίες σας έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο και αυτός ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει επιπλέον πίεση. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υδροχόος
Αυτός ο ανάδρομος Ερμής, χτυπά τόσο την εικόνα του εαυτού σας, όσο και το υποσυνείδητό σας. Είναι η στιγμή που καλείτε να αναλύσετε τη νοοτροπία σας και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Μπορεί να αισθάνεστε πιο παρεξηγημένοι από ό,τι συνήθως, καθώς αναγνωρίζετε την πιο σκοτεινή σας πλευρά και αποκτάτε αίσθηση του εαυτού σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πίσω. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε πώς επικοινωνείτε και τι θέλετε να αναδείξετε στον κόσμο, κάτι που δεν είναι πάντα διασκεδαστικό για έναν προνοητικό τύπο σαν εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti