Αναίμακτη βλεφαροπλαστική για ακαταμάχητο βλέμμα ξανά

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 13:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική για ακαταμάχητο βλέμμα ξανά

Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης του προσώπου, γι’ αυτό και φροντίζουμε πάντα να είναι φρέσκο και λαμπερό! Τι συμβαίνει όμως όταν παρά την περιποίηση, τον σωστό ύπνο και την ξεκούραση, δεν βλέπουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Οι γρήγοροι και αγχώδεις ρυθμοί της σύγχρονης ζωής σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και οι περιβαλλοντικές συνθήκες δεν είναι, δυστυχώς, σύμμαχοί μας και πολλές φορές χρειάζεται κάτι πιο αποτελεσματικό για να χαρίσουμε στον εαυτό μας το ακαταμάχητο βλέμμα που του αξίζει!

Έχεις ακούσει ποτέ για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική;

Η πλειονότητα των ανθρώπων, όταν ακούει τη λέξη “βλεφαροπλαστική” φέρνει στο μυαλό του την επέμβαση και, ίσως, τρομάζει στην ιδέα του χειρουργείου. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική, ωστόσο, απέχει πολύ από την “κλασική” βλεφαροπλαστική.

Η σύγχρονη μέθοδος Eye Lift είναι στην ουσία μία μη επεμβατική τεχνική, που πλέον προτιμάται κατά κόρον τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες, ακριβώς γιατί δεν είναι χειρουργική επέμβαση, δεν χρησιμοποιείται νυστέρι, δηλαδή.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται ένα Eye Lift;

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική συστήνεται, κυρίως, σε περιπτώσεις ήπιας χαλάρωσης του δέρματος, μπορεί και να εφαρμοστεί ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες δηλαδή. Αν το άγχος και η κούραση της καθημερινότητας έχουν αρχίσει να διαγράφονται στο πρόσωπό σου, η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να αλλάξει την εικόνα των ματιών σου και να επαναφέρει στο βλέμμα σου τη χαμένη του λάμψη.  

Διαδικασία και διάρκεια

Η διαδικασία της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής είναι πολύ απλή. Με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας Plasma, αυξάνεται η θερμοκρασία σε συγκεκριμένη ζώνη, με αποτέλεσμα να εξατμίζονται οι δερματικοί ιστοί. Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι πως κατά τη διαδικασία αυτή δεν γίνεται παρέμβαση σε πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος.

Όσον αφορά τη διάρκεια, αυτή δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά και γίνεται μέσα σε πέντε συνεδρίες. Το σημαντικό είναι πως μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στην καθημερινότητά σου από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Μπες στο drboukouvalas.gr, βρες τα στοιχεία επικοινωνίας του διακεκριμένου πλαστικού χειρουργού Ζήση Μπουκουβάλα και πάρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το κόστος της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και τη διαδικασία συνολικά.
  

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti