Ο πιο κομψός χρωματικός συνδυασμός του χειμώνα και πώς να τον φορέσεις

Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 21:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο πιο κομψός χρωματικός συνδυασμός του χειμώνα και πώς να τον φορέσεις

Τα τελευταία χρόνια τα color combos έχουν γίνει πλέον ένα από τα μεγάλα style requests κάθε σεζόν. Το χρώμα έχει μπει για τα καλά στην ντουλάπα σου και οι περιορισμοί στους συνδυασμούς έχουν σχεδόν εξαλειφθεί.

Ακόμα κι αν το χρώμα δεν είναι το φόρτε σου και προτιμάς την ζώνη ασφαλείας του λευκού και του μαύρου, το σίγουρο είναι ότι θα έχεις υποκύψει σε πολύχρωμα outfits.

Ωστόσο, το κλασικό δεν παύει ποτέ να χάνει την αίγλη του κι έτσι αυτό τον χειμώνα ο συνδυασμός του λευκού με το μπεζ θα γίνει η πιο κομψή επιλογή για το street style σου.


- Το λευκό χωράει ακόμα και σε έναν συνδυασμό nude αποχρώσεων. Σπάει τη μονοτονία, χωρίς να έχει εκκεντρική παρουσία, ενώ είναι πολύ εύκολο να δώσεις χαρακτήρα στο αποτέλεσμα με ένα πιο σκούρο χρώμα από την γήινη χρωματική παλέτα.

- Το λευκό πουκάμισο αποτελεί ακόμα passepartout κομμάτι της ντουλάπας σου και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το επόμενο minimal-chic outfit με ένα μπεζ παντελόνι.

- Αν ο συνδυασμός των nude αποχρώσεων είναι για σένα too much, τότε η λευκή πινελιά θα σου χαρίσει την χρωματική αρμονία που θες να έχεις οπτικά στο αποτέλεσμα.

- Αν το μαύρο λείπει σπάνια από τα outfits σου, τότε χρησιμοποίησέ το για να δώσεις ένταση στον κομψό αλλά ήπιο χρωματικά συνδυασμό του λευκού με το μπεζ.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα