Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να υπάρχει στο ψυγείo

Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 16:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να υπάρχει στο ψυγείo

Η κούραση, το ξενύχτι ακόμη και τα δυσάρεστα συναισθήματα αποτυπώνονται στα μάτια - δεν λένε, άλλωστε, ότι είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας;

Γι' αυτό, πολλές φορές, αισθανόμαστε ότι το μακιγιάζ δεν έχει πετύχει, ότι η κρέμα που χρησιμοποιούμε ίσως χρειάζεται αλλαγή, ότι είμαστε αρκετά κουρασμένες και δεν μπορούμε με κανένα τρόπο αυτό να το «αποκρύψουμε».

Τις περισσότερες φορές, η βασική αιτία είναι τα μάτια: χρειάζονται ένα δραστικό προϊόν για να γίνουν ξανά λαμπερά, για να δείξουν και πάλι ξεκούραστα. Για να αποχωριστούμε μαύρους κύκλους, σακούλες, λεπτές γραμμές.

Η μάσκα ματιών είναι αυτό το προϊόν. Στην αγορά θα την βρείτε και σε μορφή eye patches -υπάρχουν σε κάθε εταιρεία καλλυντικών.

Ειδικοί στην περιποίηση του δέρματος τις αποκαλούν «θαυματουργό» προϊόν και η αλήθεια είναι ότι αρκεί μία εφαρμογή και αναμονή μερικών λεπτών για να δείξει το βλέμμα ζωντανό, ξεκούραστο και το μακιγιάζ να γράψει άψογα.

Για να κάνετε ακόμα πιο απολαυστική αυτή τη στιγμή περιποίησης, μπορείτε να εφαρμόζετε μάσκα την ώρα που χαλαρώνετε.

Να τις αποθηκεύετε πάντα στο ψυγείο, καθώς όταν την εφαρμόζετε στα μάτια κι είναι κρύα, έχετε καλύτερα αποτελέσματα, σε λιγότερο χρόνο.

Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν και αφήστε την μάσκα να δράσει όσα λεπτά χρειάζεται.

Ολοκληρώστε την περιποίηση με ενυδατική κρέμα ματιών και συνεχίστε με το μακιγιάζ ή απλά χαλαρώστε με λίγες ώρες ύπνου.

Extra Tip: Να κάνετε πάντα μάσκα ματιών, μία φορά την εβδομάδα, όπως κάνετε και στο πρόσωπό σας. Θα σας βοηθήσει τρομερά να έχετε ξεκούραστο, ζωντανό βλέμμα ακόμα και τις ημέρες που είστε τρομερά κουρασμένες!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland