«Επιβάλλεται η διαγράμμιση της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου»

Σχόλιο αναγνώστη

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 19:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Επιβάλλεται η διαγράμμιση της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου»

Αναγνώστης του «Λακωνικού Τύπου» κρίνει απαραίτητη την υλοποίηση έργου  διαγράμμισης της Εθνικής οδού Σπάρτης-Γυθείου. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

«Επιβάλλεται η διαγράμμιση της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου. Έχει παρέλθει δεκαετία αφ’ ότι είχε διαγραμμισθεί. Σε αρκετά σημεία είναι μόλις ορατή και σε περισσότερα σημεία… αόρατη. Ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος τις νυχτερινές ώρες και πολύ περισσότερο υπό βροχή.

Ευελπιστώ η αρμόδια υπηρεσία με τη δημοσίευση σας να ευαισθητοποιηθεί και να προβεί στη διαγράμμιση (όχι και πολύ δαπανηρή). Θα αποφευχθούν αυτοκινητιστικά ατυχήματα. Αναλογισθείτε και την αυξημένη κυκλοφορία αυτοκινήτων όλων των τύπων τους θερινούς μήνες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland