Ευχαριστίες της ΤΚ Καστορείου για τον 8ο «Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο»

Πέμπτη, 27 Ιανουάριος 2022 13:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστίες της ΤΚ Καστορείου για τον 8ο «Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο»

Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου ευχαριστεί θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος στη διοργάνωση του 8ου «Καστόρειου Ορεινού Ημιμαραθώνιου» που διεξήχθη την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021,  και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του.

Συγκεκριμένα, δια του πρόεδρου της Βασιλείου Χ. Λαγανά, η Κοινότητα ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σπάρτης και τον δήμαρχο κ. Πέτρο Δούκα, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης και τον πρόεδρο του κ. Σταύρο Περγαντή, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.

Ευχαριστεί θερμά τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Σπάρτης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σπάρτης, την Ομάδα Διάσωσης «Ο Ετοιμοκλής», τους Σπαρτιάτες Δρομείς, τη Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και τη Λέσχη Αυτοκινήτων Σπάρτης.

Ευχαριστεί θερμά το Τοπικό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την πρόεδρο του κ. Ποτούλα Ορφανού.

Ευχαριστεί θερμά τον κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Ευχαριστεί θερμά τους συλλογικούς φορείς του Καστορείου, το Σύλλογο Φίλων Ταϋγέτου «Η Λουσίνα», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστορείου «Ο Πολυδεύκης», τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καστορείου «Ο Κάστωρ», τον Κυνηγετικό Σύλλογο Βορείου Λακεδαίμονος και, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Καστορείου.

Ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του αγώνα, τον Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, τον κ. Παναγιώτη Τσικάκη, τον κ. Δημήτριο Λάμπο και τις εταιρείες τους, τον Σύλλογο Φίλων Ταϋγέτου «Η Λουσίνα», την κ. Ειρήνη Δαγριτζίκου και τον κ. Αντώνη Κούμαρη.

Ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές, τον Ντίνο Λαγανά, τον Παναγιώτη Αλειφέρη, τον Παναγιώτη Χ. Βασιλείου, τον Μανώλη Μαρκουράκη, τον Χάρη Π. Βασιλείου, τον Γιάννη Ζούζουλα, τον Δημήτρη Δημητρίου, τον Γιάννη Αρφάνη, τη Δήμητρα Ξυδογιαννοπούλου, τον Δημήτριο Ξυδογιαννόπουλο, τη Δήμητρα Φασουλοπούλου, τη Βάσω Τζαμούρη, τον Δημήτρη Ερμήλιο, τον Βαγγέλη Βουνάση, τον Θανάση Λιαπέρδο, τον Γιάννη Παπαντωνίου, την Ειρήνη Δαγριντζίκου, τον Στάθη Γ. Παρασκευόπουλο και τον Στάθη Π. Παρασκευόπουλο.

Ευχαριστεί θερμά τον κ. Παύλο Γορανίτη, διοργανωτή αγώνων υπεραποστάσεων για την άψογη διοργάνωση του όγδοου Καστόρειου Ορεινού Ημιμαραθώνιου.

Ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που, τίμησαν, με τη συμμετοχή τους, τον 8ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο και, με την παρουσία τους, το Καστόρειο.

Η Κοινότητα Καστορείου εύχεται «σε διοργανωτές, χορηγούς, εθελοντές και αθλητές, χρόνια πολλά και ο νέος χρόνος να είναι, για όλους, γεμάτος από χαρές και υγεία».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti