Περγαντής: «Ο Αθλητικός Οργανισμός συνεχίζει δυναμικά το έργο του»

Η αναφορά στον αγώνα «Moreas Winter Trial»

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περγαντής: «Ο Αθλητικός Οργανισμός συνεχίζει δυναμικά το έργο του»

Σε έναν σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς προχώρησε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού (ΑΟ) Δ. Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής, δηλώνοντας πως «ο Αθλητικός Οργανισμός θα συνεχίσει δυναμικά το έργο του και το νέο έτος». Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, «το 2021 καταφέραμε να συντηρήσουμε αρκετά  ανοιχτά γήπεδα σε τοπικές κοινότητες του δήμου μας», παραθέτοντας ενδεικτικά τα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που παραδόθηκαν το προηγούμενο έτος, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης και στο όμορφο χωριό του Πάρνωνα, τα Τσίντζινα.

Σύμφωνα με τον κ. Περγαντή, «επιδιώκουμε όπου υπάρχουν ανοιχτά γήπεδα στο δήμο μας και σε συνεργασία με τους τοπικούς προέδρους να τα επισκευάσουμε-συντηρήσουμε και να δώσουμε στους κατοίκους μικρούς και μεγάλους ωραία γήπεδα για να αθληθούν ευχάριστα».

 Ο πρόεδρος του Οργανισμού έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον πρώτο αγώνα «Moreas Winter Trial», που διεξήχθη το διήμερο 14 & 15 Ιανουαρίου, περνώντας από διαδρομές και χωριά του Πάρνωνα και Ταϋγέτου. Συνδιοργανωτές ήταν το Αrgolis Classic Car Club/AC3, Regularity Master, ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός Δ. Σπάρτης. Οι απονομές των νικητών έγιναν στην πλατεία της Σπάρτης την Κυριακή 15/1/2022 από τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σταύρο Περγαντή, ο οποίος είπε πως ο αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων πως είχε «επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή».

Καταλήγοντας, ο επικεφαλής του ΑΟ σημείωσε: «Συνεχίζουμε δυναμικά και το 2022 με συντήρηση γηπέδων, μεγάλα αθλητικά γεγονότα και κατασκευή νέων γηπέδων.

Καλή χρόνια και πολλές επιτυχίες στους αθλητικούς συλλόγους μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti