Στο Τμήμα Σκάκι του ΠΑΟ ο Σπαρτιάτης Π. Αλεξανδράκης!

Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 15:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Τμήμα Σκάκι του ΠΑΟ ο Σπαρτιάτης Π. Αλεξανδράκης!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε για μία ακόμα φορά την ευαισθησία του στον αθλητισμό ατόμων με αναπηρία, συνεχίζοντας τη στελέχωση των αγωνιστικών του τμημάτων.

 Έτσι, ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας της γραφής Braille, 4 Ιανουαρίου, το Τμήμα ΑμεΑ του αθηναϊκού συλλόγου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Σπαρτιάτη δικηγόρου Παναγιώτη (Τάκη) Αλεξανδράκη στο Τμήμα Σκάκι Τυφλών. Πρόκειται για τον δεύτερο αθλητή του «τριφυλλιού» με αναπηρική όραση, έπειτα από τον Χρήστο Τσιούρη.

Σημειώνεται πως ο κ. Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος άνθρωπος με προβλήματα όρασης που κατάφερε και παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ, αρχικά της ομάδας με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και στη συνέχεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσα από τα «μάτια» της Ελένης Παππά και με τη βοήθεια από τις ειδικές ταμπλέτες που δημιούργησε το Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ σε συνεργασία με τον μηχανικό Δημήτρη Γιαννακάκη και την εταιρία JAR.


με πληροφορίες από onsports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti