Χαιρετίζει την επιχορήγηση από το Στοίχημα η ΕΠΣ Λακωνίας

Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 13:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χαιρετίζει την επιχορήγηση από το Στοίχημα η ΕΠΣ Λακωνίας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Λακωνίας χαιρετίζει την απόφαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού να καταβάλλει ως προκαταβολή απευθείας χρήματα σε 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία από το Στοίχημα, μετά από 11 χρόνια. Στις ομάδες που θα επιχορηγηθούν συμπεριλαμβάνονται 16 σωματεία της Λακωνίας.

«Η στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού που είναι το κύτταρο της ανάπτυξης όλου του αθλητικού οικοδομήματος στην χώρα μας, πλέον βρίσκει αρωγό την Πολιτεία», δηλώνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς, προσθέτοντας: «Ευελπιστούμε ότι, κάθε χρόνο τα σωματεία θα επιχορηγούνται και με αυτό το τρόπο θα καλύπτουν σημαντικό μέρος των εξόδων τους για την εύρυθμη λειτουργία τους».

Αναφορικά με τα σωματεία που δεν ολοκλήρωσαν την αίτηση εγγραφής τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και δεν χρηματοδοτήθηκαν, ο επικεφαλής της ΕΠΣ Λακωνίας θεωρεί ότι «το Υφυπουργείο Αθλητισμού οφείλει να δώσει ένα χρονικό διάστημα για την θεραπεία τυχόν εκκρεμοτήτων τους, ώστε και αυτά να γίνουν προσεχώς αποδέκτες της προκαταβολής.

Υγιή σωματεία, υγιής αθλητισμός!», καταλήγει ο κ. Καρράς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti