Παρουσιάστηκε η προμελέτη του νέου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης

Tzakas

Σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Σπαρτιατικού Συλλόγου η ανέγερσή του

Δευτέρα, 10 Ιανουάριος 2022 14:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκε η προμελέτη του νέου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 9/1 ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος με μοναδικό θέμα το σύμφωνο συνεργασίας που θα υπογράψει ο σύλλογος με το Δήμο Σπάρτης και την προμελέτη του νέου Αθλητικού Κέντρου από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Περδίκη.

Σε μια ιστορική στιγμή για τον Σπαρτιατικό Σύλλογο επισφραγίζεται η συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης και παίρνει σάρκα και οστά η επιθυμία του αείμνηστου Λεωνίδα Μανουσάκη για τη δημιουργία αθλητικού κέντρου προς όφελος της νεολαίας του Δήμου Σπάρτης.

Το αθλητικό κέντρο που θα ανεγερθεί στο οικόπεδο που δώρισε ο Λεωνίδας Μανουσάκης στον ιστορικό αθλητικό σύλλογο θα περιλαμβάνει Κλειστό Γυμναστήριο χιλίων θέσεων, ανοιχτά γήπεδα τένις, μπάσκετ και βόλεϊ, περιμετρικό διάδρομο για ποδηλασία και τρέξιμο, εξωτερικά όργανα γυμναστικής για ΑΜΕ και αρκετές ακόμα εγκαταστάσεις. 

Το αθλητικό κέντρο θα χρησιμοποιείται και θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των σωματείων και των αθλουμένων της πόλης μας, ενώ μετά το πέρας κατασκευής του θα περιέλθει σε αποκλειστική διαχείριση από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης.