Π. Καρράς: «Αναμένουμε τη θέση της Ομοσπονδίας για ολοκλήρωση ή μη της αγωνιστικής περιόδου»

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 14:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Π. Καρράς: «Αναμένουμε τη θέση της Ομοσπονδίας για ολοκλήρωση ή μη της αγωνιστικής περιόδου»

Με επιστολή του προς τον επικεφαλής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Ευάγγελο Γραμμένο, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς ζητεί από την Ομοσπονδία την έκφραση θέσης αναφορικά με τις προθέσεις της για έναρξη ή μη της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρράς τονίζει: «Θα ήταν ωφέλιμο τα μέλη της Ε.Ε. να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις σχετικά με την επανεκκίνηση ή μη της Γ εθνικής και ιδιαίτερα για τα τοπικά πρωταθλήματα που οι Ενώσεις διοργανώνουν και να μη βρισκόμαστε στο τοίχο είτε από τα σωματεία μας, είτε από τα ΜΜΕ αφού δεν υπάρχει σήμερα καμία απόφαση από πλευράς σας, κάτι που με επιστολή μας την 3/12/20 είχαμε αναφερθεί και βέβαια δεν έχει απαντηθεί προφανώς λόγω της πανδημίας του Covid 19 και των αποφάσεων της πολιτείας.

Πρίν παρθεί η όποια απόφαση για τα τοπικά πρωταθλήματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σας, οι θέσεις των Ενώσεων που εκείνες γνωρίζουν πολύ καλά τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί με την αποχή των σωματείων από τα γήπεδα, τις δυσκολίες που έχουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής τους για την ορθή εφαρμογή του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και βεβαίως την άποψη των ίδιων των σωματείων εάν μπορούν να συμμετάσχουν, διότι η αγωνιστική περίοδος ενδεχομένως να επιμηκυνθεί.

Αναμένουμε υπεύθυνα και ουσιαστικά την θέση της Ομοσπονδίας προκειμένου  να υπάρχει η καλύτερη δυνατή και ευρύτερη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων πλευρών για την ολοκλήρωση ή μη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Καρράς»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia