Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του Χ. Τσαγκαρούλη (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 11:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του Χ. Τσαγκαρούλη (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον Αθλητικό Όμιλο Χρυσάφων.

Μετά το πέρας του αγιασμού, πραγματοποιήθηκε από τον π. Χρήστο Τσαγκαρούλη τρισάγιο στη μνήμη του εγγονού του και πρώην παίκτη της ομάδας, Χρήστου Τσαγκαρούλη.

Το Δ.Σ. της ομάδας, παρέδωσε στη σύζυγο του Χρήστου, ένα αναμνηστικό δώρο, μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του, ενώ συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο πατέρας του, κ. Θοδωρής Τσαγκαρούλης, απήθυνε πατρικά λόγια αγάπης, σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του παιδιού του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Χρυσάφων και της ομάδας που δημιούργησαν οι φίλοι του εκλιπόντος Χρήστου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος