Σκοπευτικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Το Σάββατο 3/10

Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκοπευτικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης προκηρύσσει αγώνες σταθερού στόχου Β’ Κατηγορίας στα αγωνίσματα Κεντρικής Πυροδότησης 30+30, Πιστόλι σπορ Γ-Ε-Ν, 10-8-6, Στάνταρ και Πιστόλι Ταχύτητος Ανδρών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 3/10, από τις 3:30΄ μμ έως τις 7:30΄ μμ,  στο Σκοπευτήριο Σελλασίας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

Γενικές διατάξεις
1. Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. που έχουν σε ισχύ Δ.Α.Ι. και θεωρημένη την Κάρτα υγείας για το 2020.
3. Οι αθλητές θα πρέπει κατά την είσοδό τους στο σκοπευτήριο να έχουν μαζί ιατρική βεβαίωση από τον θεράποντα Ιατρό, όπως ρητά αναφέρεται σε σχετική ΚΥΑ και Εγκύκλιο της ΣΚΟΕ.
4. Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 15 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
5. Όπλα και φυσίγγια με φροντίδα των σκοπευτών ή των σωματείων τους.
6. Ως συμμετοχή στου αγώνες ορίζεται το ποσό των 7 € για κάθε αγωνιζόμενο αθλητή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος