«Πράσινο φως» από το ΠΣ Πελοποννήσου για το αθλητικό κέντρο του Σπαρτιατικού

Τι προβλέπει το έργο

Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 15:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πράσινο φως» από το ΠΣ Πελοποννήσου για το αθλητικό κέντρο του Σπαρτιατικού

Σε συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε τη δαπάνη για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης για το νέο αθλητικό κέντρο του Σπαρτιατικού ΓΣ στη Σπάρτη.

Η μελέτη θα βασισθεί σε σχέδια που εκπονήθηκαν από ομάδα μελετητών του συλλόγου και προβλέπουν δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, ανοικτών γηπέδων αθλοπαιδιών (αντισφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης) καθώς και περιμετρικό διάδρομο προπόνησης μήκους περίπου 500μ.

«Με την  ολοκλήρωση του έργου η κοινωνία της Σπάρτης θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια όαση αθλητισμού και αναψυχής μέσα στον αστικό ιστό,  ενώ παράλληλα θα δοθεί μια διέξοδος στο χρόνιο πρόβλημα έλλειψης κλειστών χώρων προπόνησης για  τις ομάδες της πόλης μας», επισημαίνει ο Σπαρτιατικός ΓΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπαρτιατικού ΓΣ «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και την υποστήριξη που παρείχαν  και να εκφράσει την ελπίδα ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα συνεχίσει να υποστηρίζει το όραμα της διοίκησης του Σπαρτιατικού ΓΣ με την ίδια θέρμη».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα