Ξεχωριστή εμπειρία οι Παιδικοί Αγώνες για τους αθλητές του Δ. Ευρώτα! (ΦΩΤΟ)

Συμμετείχαν 13 αγόρια και κορίτσια

Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 14:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεχωριστή εμπειρία οι Παιδικοί Αγώνες για τους αθλητές του Δ. Ευρώτα! (ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή εμπειρία βίωσαν οι νεαροί αθλητές του Δήμου Ευρώτα, συμμετέχοντας στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες 2018, που διεξήχθησαν στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, κατά το διάστημα από 29 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2018.

Δεκατρία αγόρια και κορίτσια (οκτώ ποδοσφαιριστές και πέντε αθλητές στίβου) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ξεχωριστή διοργάνωση, από την οποία μόνο θετικές εμπειρίες αποκόμισαν.  

Η αποστολή του Δήμου Ευρώτα εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Λυμπέρη, τους προπονητές κκ Θύμιο Βέργο και Ηλία Παρασκευόπουλο και την αρχηγό κ.  Γεωργία Χιώτη.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Παναγιώτης Λυμπέρης ανέφερε τα εξής: «Η συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες παγκόσμιου βεληνεκούς συνιστά σίγουρα απόδειξη ιδιαίτερης προσπάθειας, επιμονής, δουλειάς και μεγάλης θέλησης. Δεκατρία παιδιά από έναν μικρό δήμο - το Δήμο Ευρώτα, απέδειξαν μαζί με τους προπονητές τους γι’ άλλη μια φορά, ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν όρια, ούτε σύνορα. Ότι όταν το "ευ αγωνίζεσθαι" συναντά την ευγενή άμιλλα στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικότητας, τότε το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι μια υγιής αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων από κάθε σημείο της γης, που τους ενώνει η ίδια αγάπη για τον αθλητισμό. Είμαστε πραγματικά περήφανοι - θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους προπονητές τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών