Στο βαρέλι του νεοαυριανισμού

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 15:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει το τραγικό λάθος του ΠΑΣΟΚ. Πορεύεται έχοντας αγκαλιάσει τον (νεο) αυριανισμό. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί πολιτικά, εγκατέλειψε την ποιότητα λόγου, τα επιχειρήματα, την σωστή επικοινωνία με τον πολίτη και προσχώρησε με έναν απόλυτο τρόπο στην χυδαιολογία του αυριανισμού.
Το κάνει εν εκτάσει πια και όχι κατά περίπτωση, δηλαδή έχει σφιχταγκαλιαστεί με το τέρας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να πλήξει τα υπόλοιπα κόμματα και κυρίως τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Αν τότε στο ΠΑΣΟΚ η συμπόρευση με τον αυριανισμό φάνηκε "μια καλή ιδέα" σήμερα όλοι γνωρίζουμε από τις φοβερές επιπτώσεις που ακολούθησαν ότι δεν είναι.
Τι να θυμηθούμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ από τον αυριανισμό; Τον Κορνήλιο Καστοριάδη σαν "Κορνήλω η ρουφιάνα", τον Χατζιδάκη σαν "Μανωλία", τον Τσαρούχη σαν "Ναυταλία", τον Καραμανλή σαν κρυφό ομοφυλόφιλο, τον Μητσοτάκη με στολή Γερμανού, ή τα γυμνά της Λιάνη όταν το τέρας στράφηκε κατά του συνοδοιπόρου του;
Ο εναγκαλισμός με τα σημερινά τιποτένια ΜΜΕ του νεοαυριανισμού - στα οποία έχουν προστεθεί και άλλα εμμέσως χρηματοδοτούμενα - είναι φρικτός και χωρίς όρια. Σκεφθείτε μάλιστα ότι στα αυριανικά τηλεοπτικά πάνελ οι δημοσιογράφοι παίρνουν γραμμή on air με sms από συριζαίους! Τέτοιο χάλι.
Σε αυτόν το κατήφορο λοιπόν, για παράδειγμα με την βοήθεια του νεοαυριανισμού η σημερινή ΝΔ εμφανίζεται να είναι είναι κόμμα φασιστών - πατροδοκάπηλων, που έμμεσα στηρίζει την... "Χρυσή Αυγή", έχει δώσει από παλιά το όνομα Μακεδονία και φυσικά και τη γλώσσα, για να αναφερθώ σε μια μόνο τακτική των κυβερνώντων.
Η ουσία έχει οριστικά χαθεί. Ο σημερινός πολιτικός λόγος είναι ένα βαρέλι βρωμερών λυμάτων που ο ΣΥΡΙΖΑ με την κουτάλα του νεοαυριανισμού τα αναδεύει συνεχώς. Εύγε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα