Παύλο μου, θέλω να κλάψω!

Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 19:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

-Να κλάψω για την θυσία σου πριν από 114 χρόνια! Θυσιάστηκες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!
-Να κλάψω για τους φίλους σου που έχασαν την ζωή τους για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!
-Να κλάψω για τις γυναίκες εκείνες που υπέστησαν φρικτούς βιασμούς από τους κομιτατζήδες αλλά δεν πρόδωσαν την πατρίδα τους, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
-Να κλάψω για τους χιλιάδες Έλληνες που έχασαν την ζωή τους για την Ελλάδα μας!
Μιαν Ελλάδα που συμπεριλαμβάνει στα εδάφη της και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Σύμφωνα με τον Στράβωνα: Ἔστι μέν οὖν Ἑλλάς καί ἡ Μακεδονία»!
-Να κλάψω από θυμό για όλους αυτούς που δεν αναγνώρισαν την θυσία σου!
-Να κλάψω για τα σύγχρονα Ελληνόπουλα που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να διδαχθούν την αληθινή Ιστορία, την Ιστορία αυτή που περιγράφει και την θυσία σας για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!
-Να κλάψω για τους ανιστόρητους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ που δεν δίστασαν, στον βωμό ξένων συμφερόντων, να ξεπουλήσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Την Ελληνική Μακεδονία για την οποία, Παύλο μου, έδωσες την ζωή σου και άφησες ορφανά τα παιδιά σου αλλά και την πατρίδα μας.
-ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ, μετά από 114 χρόνια κάποιοι «Έλληνες» πολιτικοί ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ-ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ.
Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να μας δικαιώσει.

Εθνικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας!!!
Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, Μαθηματικός – Ερευνητής
1) Οι αναθεωρήσεις στα Συντάγματα δίνουν και παίρνουν!!!. Τώρα οι Σκοπιανοί θα αναθεωρήσουν το Σύνταγμα τους και θα αφαιρέσουν όλα τα άρθρα που ομιλούν για αλυτρωτισμό, θα μπουν έτσι στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε ως κράτος με τη ονομασία: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και μετά από δέκα χρόνια προχωράνε σε νέα αναθεώρηση του Συντάγματος τους, επαναφέροντας όλα τα άρθρα περί αλυτρωτισμού και μάλιστα σε βαθμό μέγιστο, αφού το όνομα του κράτους τους: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», είναι αστείρευτη πηγή αλυτρωτισμού, που το εξηγώ λίγο παρακάτω.
2) Η νέα ονομασία του κράτους των Σκοπίων: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», εμπεριέχει αλυτρωτισμό που φθάνει σε δυσθεώρητα ύψη, για τους εξής λόγους:
Τα Σκόπια, με την ονομασία «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», θα είναι κράτος!!!, ενώ η Μακεδονία μας, θα είναι επαρχία !!! Και εδώ θα αρχίζει ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών:
Θα λένε οι Σκοπιανοί: Εμάς το κράτος μας είναι η Βόρεια Μακεδονία !!!. Υπάρχει όμως και η επαρχία μας: Η Νότια Μακεδονία, που είναι υποδουλωμένη στους Έλληνες!!!.
Πρέπει λοιπόν να την απελευθερώσουμε και να την ενώσουμε με τη μητέρα: Βόρεια Μακεδονία!!!
Και αυτός ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών που θα πηγάζει από το όνομα του κράτους τους: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», θα διαρκεί στο διηνεκές!!!
Συνεπώς, ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, δίνοντας στους Σκοπιανούς το όνομα: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», διατηρεί τον αλυτρωτισμό των Βόρειων γειτόνων μας στο διηνεκές, οπότε σε μια χρονική στιγμή στο μέλλον που η Πατρίδα μας βρεθεί σε αδύναμη θέση και τα Σκόπια (ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», με τις πλάτες ισχυρών συμμάχων τους), θα εισβάλουν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ (κατά τους Σκοπιανούς τη ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ) για να την εντάξουν στη μητέρα ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Έτσι, ο κ. Τσίπρας δίνοντας το όνομα: «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στους Σκοπιανούς έχει διαπράξει ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, σε βαθμό εσχάτης προδοσίας!!!
3) Σύμφωνα με τους διακεκριμένους Ιστορικούς α) Σαράντη Καργάκο και β) Πέτρο Γεωργαντζή (Διδάκτορα), ο Τίτο με τη σύμφωνη γνώμη του Στάλιν (έχοντας ως στόχο τη δημιουργία: της «Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου» με Πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη μας, ώστε η Ρωσία να έχει έξοδο στο Αιγαίο πέλαγος), στις 2 Αυγούστου του 1944, τη νότια επαρχία της Σερβίας, τη Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια), την ονόμασε: «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».
Το ίδιο έτος το 1944, ο Τίτο ονόμασε «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΓΛΩΣΣΑ», ένα ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, το οποίο ομιλούσαν και οι Σκοπιανοί!!!
Αυτό το προφορικό Βουλγαρικό Ιδίωμα, που ο Τίτο (κατόπιν σχεδίου), το ονόμασε "Μακεδονική Γλώσσα», αυτή τη ψευδομακεδονική γλώσσα, ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, την αναγνωρίζει ως αληθινή Μακεδονική γλώσσα των Σκοπιανών, γι' αυτό ο κ. Τσίπρας διαπράττει για άλλη μια φορά Εθνική Προδοσία, που είναι πάλι σε έσχατο βαθμό!!! Τέτοια όμως Εθνικά Εγκλήματα, που πάνε να διαπραχθούν σε βάρος της Φιλτάτης Πατρίδας μας, πρέπει ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, να μην τα επιτρέψουμε!!!
Γι' αυτό, εδώ και τώρα: ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΟΝ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ για να αποτρέψουμε τέτοια ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα