Στήνεται το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στην κεντρική πλατεία Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στήνεται το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στην κεντρική πλατεία Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ. Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 15 Δεκεμβρίου 2018 έως 2 Ιανουαρίου 2019 στο κέντρο της Σπάρτης και σε άλλες περιοχές του δήμου. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15/12 και ώρα 5:30΄ μμ στην κεντρική πλατεία της πόλης και θα σηματοδοτήσει την επίσημη πρεμιέρα των φετινών εκδηλώσεων.

Στην πλατεία έχει ήδη εγκατασταθεί (σε μεγάλο ποσοστό) ο εξοπλισμός που θα πλαισιώσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το οποίο θα αποτελείται από καρουζέλ, παιδικό τρενάκι, φουσκωτό γιγάντιο χιονάνθρωπο και σπιτάκι του Αη Βασίλη. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, face painting, χειροτεχνίες-κατασκευές, αλλά και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης όπως η συγκέντρωση τροφίμων πολίτες που χρήζουν της βοήθειας.

Και οι φετινές εκδηλώσεις του Δ. Σπάρτης υπόσχονται να προσφέρουν αλησμόνητες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα και   συνθέτοντας Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που αρμόζει στις Άγιες αυτές ημέρες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα