Παρουσιάστηκαν οι νέες ποιητικές συλλογές των Γ. Γάββαρη και Φ. Βασιλοπούλου

Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 16:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκαν οι  νέες ποιητικές συλλογές των Γ. Γάββαρη και Φ. Βασιλοπούλου

Το Σάββατο 3 Μαρτίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Πνευματικής  Εστίας Σπάρτης, έγινε, με εξαιρετική επιτυχία, η παρουσίαση των ποιητικών συλλογών του Σπαρτιάτη Γιώργου Γάββαρη με τίτλο «Το Δέντρο με τις Λέξεις» και της Φωτεινής Βασιλοπούλου, από Καλαμάτα, με τίτλο  «Πρωσικό  μπλε».

Τα βιβλία παρουσίασαν, αντιστοίχως, ο δάσκαλος Βαγγέλης Μητράκος και  η προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους – Αρχείων Ν. Λακωνίας, δρ Πέπη Γαβαλά, ενώ ποιήματα από τις δύο συλλογές απήγγειλαν οι δημιουργοί τους.

Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης χειροκροτήθηκαν ολόθερμα από ένα πολύ ζεστό κοινό, που έζησε με όλες του τις αισθήσεις, μια ξεχωριστή εμπειρία  ποιητικού λόγου!

Βαγγέλης Μητράκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών