Ο «Σκορπιός» «τσιμπάει» για την ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας…

Το δικό σας σχόλιο

Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 12:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο «Σκορπιός» «τσιμπάει» για την ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας…

ΕΟ Σπάρτη-Καλαμάτα. Κλειστή επ’ αόριστον η Ε.Ο. μέσω Ταϋγέτου λόγω κατολισθήσεων.  Μας ενημερώνει δια του Λ.Τ. ο Αστυνομικός Δ/ντής Μεσσηνίας κ. Παν. Πούπουζας: Ερώτημα: Η Τροχαία Σπάρτης έχει τοποθετήσει σχετική πινακίδα, και απαγορευτική ταινία διέλευσης οχημάτων προς Καλαμάτα στην έξοδο του χωριού Τρύπης; Εάν ΝΑΙ έχει καλώς εάν ΟΧΙ… τρέχα γύρευε και αναλογισθείτε τον (την) οδηγό που θα υποχρεωθεί σε επιστροφή… και να είναι βράδυ. Δεν θα είναι μία απλή παρατυπία της Τροχαίας αλλά σοβαρή… τροχαία παράβαση εξ’ αμελείας, σε βαθμό πλημμελήματος, ατιμώρητο βέβαια.

Όμως τί θα πει επ’ αόριστον κλειστή; Κύριοι αρμόδιοι της Περιφέρειας… γραφειοκαθήμενοι πού το πάτε, και πού το κατατάσσετε;… στα ΑΣΗΖΗΤΗΤΑ ωχ δεν βαριέσαι; Καταλάβετέ το αυτή η Ε.Ο. είναι που συνδέει δύο όμορους ιστορικούς νομούς. Το αντιλαμβάνεστε; Ίσως οι κατολισθήσεις προς αποκατάσταση πάρουν λίγο χρόνο όχι όμως επ’ αόριστον. Λοιπόν γρηγορείτε… Η όποια καθυστέρηση θα σημαίνει, απαράδεκτη γραφειοκρατία ή αδιαφορία.

Όχι δεν θα μας επιβάλλετε την διαδρομή των διοδίων, από το Λεύκτρο διανύοντας τα διπλάσια χιλιόμετρα, και την στέρηση της θεαματικής διαδρομής του αρσενικού βουνού της Ελλάδος τον ΤΑΫΓΕΤΟ. Ναι για περιορισμένο χρόνο από το Λεύκτρο, όχι όμως επ’ αόριστον χρόνια αναμονή. Ο χειμώνας σε λίγο θα είναι παρελθόν, αναμένομε τουρισμό. Το νοείτε;

Με αφορμή της Ε.Ο. Σπάρτης-Καλαμάτας θα αναφερθώ σε ένα πολύ μεγάλο σπαρτιάτικο ατόπημα. Στο ΚΤΕΛ Λακωνίας, με δύο μόνο δρομολόγια την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή: ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. Κύριε Πρόεδρε του ΚΤΕΛ επιβάλλεται καθημερινή δρομολόγηση λεωφορείου για την Καλαμάτα. Δεν έχετε πάντα καθημερινή πληρότητα επιβατών στα λεωφορεία που καταλήγουν στον Γερολιμένα με μονό αριθμό επιβατών, και όμως επί καθημερινής βάσεως δρομολογείτε λεωφορεία. Δεν είναι λογική η περιοριστική σας δρομολόγηση για τους δύο νομούς. Κατέχετε το αξίωμα του Προέδρου ΜΜΜ (Μέσων Μαζικής Μεταφοράς) και επιβάλλεται η καθημερινή δρομολόγηση στην Καλαμάτα. Εργαζόμενοι-φοιτητές αλλά και κατέχοντες οχήματα ΙΧ είναι πολλοί που αποβλέπουν στο λεωφορείο. Άλλοτε θα έχετε πληρότητα επιβατών και άλλοτε λιγότερη. Όλα τα επαγγέλματα έχουν τα προβλήματά τους, όμως είναι ατομικά. Έγινα αντιληπτός; ΣΚΟΡΠΙΟΣ κυρίες και κύριοι, αγαπητοί μου αναγνώστες θα συμφωνήσω μαζί σας.

Με το παρόν δημοσίευμα του ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ απευθύνεται στην κα Αντιπεριφερειάρχη και τον κύριο Τατούλη. Στην άμεση αποκατάσταση της Ε.Ο. όσον και την καθιέρωση καθημερινής δρομολόγησης του ΚΤΕΛ Λακωνίας ΣΠΑΡΤΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Σας εμπιστευόμαστε.

Σκορπιός

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα