Απάντησε με μήνυση ο Δ. Σπάρτης στα δημοσιεύματα για το καταφύγιο αδέσποτων

Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντησε με μήνυση ο Δ. Σπάρτης στα δημοσιεύματα για το καταφύγιο αδέσποτων

Εντός του χρονικού ορίου των 90 ημερών που επιτρέπει ο Νόμος, υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων και παντός υπευθύνου από τον Δήμο Σπάρτης για τα δημοσιεύματα του περασμένου Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, που περιέγραφαν συνθήκες κακομεταχείρισης των ζώων, τα οποία φιλοξενούνται στο καταφύγιο αδέσποτων του Δ. Σπάρτης στην περιοχή Αγίας Κυριακής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», την Τετάρτη 30/1 ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταύρος  Αργυρόπουλος μετέβησαν στην Εισαγγελία Σπάρτης και ζήτησαν να κινηθεί η διαδικασία για τα συκοφαντικά και ανυπόστατα στοιχεία -όπως τα χαρακτηρίζει ο Δ. Σπάρτης- που αναρτήθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Ειδικότερα, ο κ. Βαλιώτης κατέθεσε αναφορά, ώστε να διενεργηθεί αυτεπάγγελτη έρευνα, ενώ ο κ. Αργυρόπουλος υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων δραστών και παντός υπευθύνου.

Αναμένεται να ακολουθήσει έρευνα σε βάθος από την Εισαγγελία με εξέταση μαρτύρων, περιγραφή γεγονότων κλπ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα