«Το ευαγγέλιο της σωτηρίας του ανθρώπου έγινε ταυτόσημο με την λύτρωση του έθνους»

Μήνυμα Δ. Βέρδου για 25η Μαρτίου

Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 17:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Το ευαγγέλιο της σωτηρίας του ανθρώπου έγινε ταυτόσημο με την λύτρωση του έθνους»

«25η Μαρτίου: Τιμούμε την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης  του 1821 που αποτελεί το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός της νεότερης ιστορίας μας. Χάρη σε αυτή, το έθνος μας αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό που είχε διαρκέσει 400 χρόνια και κατόρθωσε να αποκτήσει κρατική υπόσταση. Μαζί, γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που συμβολικά ταυτίστηκε με την επανάσταση του λαού. Το ευαγγέλιο της σωτηρίας του ανθρώπου έγινε ταυτόσημο με την λύτρωση του έθνους  από  τη  σκλαβιά» αναφέρει στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος και προσθέτει τα εξής:

«Σήμερα, πρέπει να ανατρέξουμε και να αναβαπτιστούμε  στις αξίες και τα ιδανικά του 21, στο “εμείς” του Μακρυγιάννη, στον πατριωτισμό και την θυσία των αγωνιστών, στην ανάγκη καλλιέργειας της παιδείας ως προϋπόθεση της ελευθερίας. Να κρατήσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν, για  να κερδίσουμε το σεβασμό που μας αξίζει.

“Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821”» 


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα