Πεζοπορεί σε Τόριζα-Αγ. Κυριακή ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 16:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορεί σε Τόριζα-Αγ. Κυριακή ο ΕΟΣ Σπάρτης

Εξόρμηση στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα περπάτημα στη διαδρομή Τόριζα-Αγ. Κυριακή,  πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Η διαδρομή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, μέτριας δυσκολίας και κοντά στη Σπάρτη. Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε 4, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Β (μέτρια). Η υψομετρική διαφορά υπολογίζεται σε περίπου 500 μ.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή είναι η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος  για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (άρβυλα, αντιανεμικό, αδιάβροχο μπουφάν).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό  γυμναστήριο Σπάρτης για Τόριζα.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν, το αργότερο ως το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3) με τους συντονιστές της ανάβασης, Παναγιώτη Παππά (τηλ. 6945 832701) και Νίκο Τσαρκαλή (τηλ. 6945 103432).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα