Τζανετέα για Θ. Γιαννακόπουλο: «Ένας αξέχαστος Λάκωνας, μια εμβληματική φυσιογνωμία»

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τζανετέα για Θ. Γιαννακόπουλο: «Ένας αξέχαστος Λάκωνας, μια εμβληματική φυσιογνωμία»

Σε μήνυμά της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα αναφέρει τα εξής:

«Με βαθύτατη οδύνη η Λακωνία αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο έναν Λάκωνα του οποίου το έργο η προσφορά και το ήθος του θα μείνουν αξέχαστα.
 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με σκληρή δουλειά και αφοσίωση έγινε ένας εξαιρετικά πετυχημένος επιχειρηματίας που σε κάθε του προσπάθεια στήριζε την Ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα. Ασχολήθηκε με πάθος με τον αθλητισμό και σίγουρα θα υπάρξει λαμπρό πρότυπο και σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές για το ήθος του και την ενεργητικότητα του. Ταυτόχρονα υπήρξε μεγάλος ευεργέτης για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λακωνία, διατηρώντας ισχυρούς τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του. Ένας αξέχαστος Λάκωνας, μια εμβληματική φυσιογνωμία που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους συνεργάτες του».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα