Βαλιώτης για λαϊκή σε Ν. Κόσμο-Λάκκα: «Εκπεφρασμένες οι θετικές εισηγήσεις μας»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Τελική απόφαση από την ΠΕ Λακωνίας

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης για λαϊκή σε Ν. Κόσμο-Λάκκα: «Εκπεφρασμένες οι θετικές εισηγήσεις μας»

Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση των Επιτροπών Κατοίκων Λάκκας και Νέου Κόσμου-Ψυχικού Σπάρτης, για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες τους, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, αναφέρει σε δήλωσή του τα εξής:

«Σε απάντηση της κοινοποιηθείσας στα Μ.Μ.Ε. επιστολής-ανακοίνωσης των Επιτροπών Κατοίκων Λάκκας και Νέου Κόσμου-Ψυχικού Σπάρτης, σας διευκρινίζω τα ακόλουθα: Η θέση της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τη μεταφορά και λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς στις παραπάνω περιοχές κάθε Τετάρτη, είναι σαφώς εκπεφρασμένη, δια μέσου των συλλογικών οργάνων. Το σύνολο των θετικών εισηγήσεών της στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών και στο Δημοτικό Συμβούλιο, απηχούν ξεκάθαρα τη θέση μας, μη αφήνοντας περιθώριο για περαιτέρω αμφισβήτηση.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε την απόφαση/γνωμοδότηση της εννιαμελούς Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και  όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε  μέλος στην  ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος